Rosacea laser anti flushing hud.

Rosacea laser anti flushing hud.

Rosacea laser bekjempe flushing

hud.

MADRID / EFE-REPORTAJES / Purificación LION fredag ​​20.12.2013

Den "flushing" er en rød i ansiktet, forbigående eller permanent, noe som kan medføre ubehag for den lidende og produsert ved vasodilatasjon av ansiktsbevegelser i genetisk disponerte individer. De demartólogos bruke laser eller pulserende lys for å bekjempe og bedre estetisk.

Montserrat Salleras Leder for Hudavdelingen ved Sacred Heart Hospital of Barcelona og medlem av den spanske Academy of Dermatology og Venereology (AEDV) Han forklarer at dette vasodilatasjon, som kan være spontan, uten noen åpenbar grunn, i de fleste tilfeller, er et svar på stimuli som varme eller kalde; soleksponering; feber, tunge, varme eller krydret mat; følelser; alkohol; behandling med visse legemidler eller overgangsalder "sier Dr.

Dr. Salleras angir at "spyling" er også karakteristisk for visse sykdommer, slik som Rosacea En hudsykdom kjennetegnet ved rødhet og hevelse i huden, spesielt på pannen, nese, kinn og hake.

Man kan også ha brent og liten hevelse, såvel som tynne røde linjer vises under huden fordi blodårene er forstørret, beskrevet eksperter National Institute of leddgikt og muskel-og hudsykdommer USA.

Dessuten kan det være en konstant rødhet og kviser i huden som kan bli smertefullt.

"Å ha øyne og hovne øyelokk, nese hoven og fortykket hud er også symptomer på rosacea", sier den amerikanske Institute.

Årsakene til rosacea er ikke helt klart, men nyere forskning viser at opprinnelsen til denne sykdommen kan være bakteriell.

I denne forbindelse, forskere fra National University of Ireland rapportert i en artikkel publisert av magasinet "Journal of Medical Microbiology" at opprinnelsen til rosacea kan være noen små midd som finnes i huden.

"Fra 5 til 15% av befolkningen lider av rosacea," sier Ramón Grimalt Dermatologisk, Professor of Dermatology ved University of Barcelona og koordinator of Dermatology ved International University of Catalonia.

Som det fremgår av spesialist, mest utsatt for denne sykdommen folk er "veldig hvit hud, lyst hår og blå øyne. Rosacea forekommer også hos personer med mørk hud, men i disse tilfellene det koster mer å gjenkjenne sine minimale former "detaljer.

Laser, kremer og sminke

Den kosmetisk behandling for "flushing", enten det skyldes rosacea eller andre årsaker, er kamuflasje. For dette, som Salleras legen sier, "er kremer og make-grønne toner brukes til å dekke".

"Det er også aktuell decongestants, som er forfriskende, men inntil ankomsten av brimonidin det var en veldig effektiv aktuell behandling," sier han.

Hudlege klargjør at Brimonidin er et stoff som lukker blodårer og anvendt morgen krem ​​forhindrer rødhet i omtrent tolv timer. "Act tretti minutter av programmet og har ingen bivirkninger av betydning, eller rebound," sier han.

Det finnes også behandlinger oral medisiner kanal. men, som nevnt hudlege, muntlige narkotika "har så langt fått beskjeden fordel".

Når det gjelder estetiske teknikker. for å bekjempe "spyle" Salleras anses effektive laser behandlinger eller pulserende lys, med flere sesjoner "i stor grad forbedre utviklingen av prosessen og stenge av ansiktsblodkarene permanent".

Spesialisten forklarer at med enten en månedlig økt teknikker som trengs for tre eller fire måneder. Prisen er vanligvis rundt 300 eller 400 euro per økt, og huden er rødlig i ca 48 til 72 timer.

Hudlege anbefaler solbeskyttelse til de som gjennomgår denne behandlingen, og mener det er alltid bedre å gjøre det i vinter.

Før du velger en eller annen behandling, legen rådet til å ta kontakt med en ekspert. "Den hudlege er det ideelle stedet for diagnose og bestemme aktuell behandling, muntlig eller laser spesialist," sier han.

Når det gjelder kosmetikk Spesialisten advarer om at en person med "spyle" "bør unngå alle aggressive kosmetikk som" skrell "eller exfoliants og de bærer syrer, for eksempel glykol eller retinoic".