Seksuelle spill: i "dokk" mistet de første ejakulerer

Seksuelle spill: i

seksuelle spill: i "dock" mister første ejakulerer

EFE / MADRID / PILAR GONZÁLEZ MORENO Torsdag 02.02.2017

Nyheten har satt av alle alarmer alt, noen av våre tenåringer øve høyrisiko seksuell spill som spillet kalt våren eller russisk rulett. Gutter er plassert i en sirkel og samtidig opprettholde ereksjon jentene sitte på dem vekselvis hver 30 sekunder for å tvinge penetrasjon. Mister første ejakulater

Andre nyheter

  • materielle sexologi som et middel for å avslutte "sexologi gaten"
  • Tenåringer til sex

Gitt denne og andre virkelig som avslapping i kondombruk, økt promiscuity eller tidlig seksuell avhengighet eksperter advarer om økningen i seksuelt overførbare sykdommer og tidlig svangerskap.

Også enig i at seksualundervisning i Spania er fortsatt en ventende sak og tydelig: seksualundervisning er ikke sex er kunnskap, og i motsetning til hva som er tenkt ikke bare innebærer ikke et fremskritt i starten av samleie coital, men utsette det.

Overskridende adferd følger i ungdomsårene, men denne typen atferd som gambling våren, selv om en minoritet, og deres grad av fare er "svært provosert" av den nåværende modellen av samfunnet og familien som lever ung, i henhold til psykolog Jorge Lopez Vallejo

Familie

Ifølge López Vallejo familie er det to modeller som er mest utsatt for at barna faller inn i disse vanedannende eller overskridende atferd. Og disse to modellene er autoritær eller for slapp.

I de autoritære verdier som gjelder er basert på forbudet, som skyver tenåringer til å føle behov for å overskride og oppdage at du er banning, eller veldig slapp og veldig demokratisk å forstå opplæring av sine barn basert på frihet og personlig vekst uten instruksjon, inspeksjon, ingen verdi, slik at barn "seiling uten mål og mening i en verden full av fristelser nå", og mer å levere enn tidligere.

Også denne intermitterende mønster, familie endre kriteriene for å se at en modell ikke virker, eller en der far er veldig autoritær og lax mor, eller som forkynner en ting, men da i deres daglige det gjør det motsatte.

Og nøkkelen til å løse problemer med ungdom, sier psykolog, er ikke så mye å gripe inn på ungdom, men på modellen vedtatt familier.

også hender det at foreldrene er den siste til å vite at barna øver risikabel seksuell atferd.

Barn

Den vanligste profilen til ungdom og ungdom som utfører overskridende atferd er at en gutt / jente som ikke adlyder, har ingen studier sin sin rotete rom, eller brå og utakknemlig, kommer hjem sent, mislykkes på skolen , omgir han seg med dårlig selskap sannsynligvis bruke stoffer, og er i ferd med eller allerede kjører på kant med loven.

Men det er også profilen til tenåringen som ikke er en lovbryter, men har en sterk gruppe medlemskap, og for ikke å bli avvist eller ekskludert av gjengen, og det gjør det fordi resten av sine venner gjør, ikke å være annerledes og å holde følelsen medlemskap.

Overskridende atferd i den sistnevnte gruppen vil produsere en stor innvirkning på følelsesmessige konflikter som forutsetter dem til å gjøre noe du egentlig ikke føler behov for å gjennomføre.

En tredje gruppe, i henhold til psykolog, karakterisert ved en vanedannende og behagelig, narkotika- og alkohol forbruker base.

Sex narkomane

Som for avhengige tenåringer til sex, profilen til de som deltar i dag behandling er vanligvis mellom 18 og 21 år, og virksomheten ikke leve som negativ, ifølge Lopez Vallejo, men som noe som er en del av sin livet. Bare de føler seg skyldig om virkningene deres oppførsel på sitt mest nærmeste familie, spesielt besteforeldre.

Men de har ingen følelse av frustrasjon eller skuffelse eller tristhet, fordi handlingen er basert på glede og en følelse av glede er vanskelig å gi en følelse av skyld til du kommer til ekstreme tilfeller.

I hans syn, sex narkomane komme i svært avanserte stadier, fordi det er svært vanskelig å oppdage. Normalt denne avhengigheten er knyttet til Internett-avhengighet, "når som helst, når som helst".

Foreldre er de siste til å innse dette, og komme til kontoret fordi de føler det er et problem som påvirker skolemiljøet og barnet ditt.

seksuell utdannelse

López Vallejo for seksualundervisning bør ikke læres bare i skolen, også fra familien og "en sunn, ren og gjennomsiktig, utilslørt uten scenarier, kvalitet ..."

Også for den sexologist Rosa Lopez Jurado seksualundervisning er viktig, og unnlatelse av å ta det enten i skolen eller på noen måte institusjonalisert pedagogisk kanal "og er å gjøre seksualundervisning i negative".

I hans syn, ved å unngå temaet seksualitet den overføres meldingen som ikke er viktig, "som ikke påvirker personlig og befolkningens helse, selv det er noe uklar hva som ikke er talt."

Dermed sier han, etter modell av seksualitet som unge mennesker vet er den som kan se gjennom forbruk av pornografi ", og vi vet at orgiastiske relasjoner er en del av menneskets erotiske bilder fra antikken. De er etterligne det vi lærer dem; innovasjon er bare i navnet. "

"Det er vitenskapelig bevist at gjennomføringen av kjønns utdanningsprogrammer i ungdom ikke bare innebærer ikke et fremskritt i utbruddet av coital sex, men forsinket utbruddet og økt kondombruk og prevensjon."

Helserisiko

For Dr. Silvia Poyo A spesialist i livmorhals patologien Quirónsalud Hospital San José, "tenåring har erfaring med 'ingen risiko', noe som fører til bruk av prevensjonsmetoder som verken er veldig vanlig og veldig trygt, og dette faktum, kombinert med endring i de siste årene i den seksuelle atferden til ungdom, "har ført til en økning i uønskede svangerskap og seksuelt overførbare sykdommer (SOS)."

Carmen Pingarrón, leder for obstetrikk og gynekologi gruppe onkologi. Det samme sykehus, sier at det er faktisk en økning i alle seksuelt overførbare sykdommer, og mer enn 50% av disse sykdommene forekommer hos unge mennesker i alderen 20 til 35 år.

Flere faktorer har påvirket for eksempel tap av frykt for aids og dermed mindre kondombruk, økt seksuell promiskuitet, eller praktisering av sex spill risiko, slik som vår, selv om sistnevnte, påpeker han, er praksis "minoritet".

Annen faktor som favoriserer de ETS er at jenter har mye tendens til å barbere kjønnshår, og er svært viktig for å øke genital warts faktor.

Kjønnssykdommer kan deles inn i tre grupper: virus, som spesialisten er de vanligste: HPV, herpes og HIV, selv om sistnevnte nå ser mindre.

Bakteriell: syfilis, gonoré, chlamydia ... som er svært hyppige, og til slutt er parasittiske: trichomonas og skabb, og kjønnshår lus også eksisterer.