Ictus plass, et møte på sykdommen

Ictus plass, et møte på sykdommen

Ictus plass, et møte på sykdommen

MADRID / EFE / ROSA GALLARDO Torsdag 09.02.2017

Hjerneslag er den største dødsårsaken hos kvinner, og er ikke kjent så mye som for eksempel brystkreft. Hvorfor det født "Space Ictus" for å gi den dimensjonen som fortjener denne sykdommen. Det er en møteplass for debatt, refleksjon og brainstorming til "eliminere familie og sosialt drama oppleves av mennesker med hjerneslag i Spania"

Andre nyheter

  • Stroke flere livene til kvinner cobra brystkreft
  • Tar du vare på hjerneslag?

Den Bremse Stroke Association til lanserer sitt prosjekt "Space Ictus" målstyringsmidler og grupper forpliktet til å fremme helse, kunnskap og hjerneslag forebygging. Dette initiativet har sosial støtte til Spanske Society of Neurology (SEN), idet Brain Foundation (Feen) og støtte av Cerebrovaskulær Research Group Diseases. SEN (GEECV).

" Hvis du ønsker å gå fort, gå alene. Hvis du ønsker å gå langt, gå sammen Så vi så og vi har mye støtte fra både Helsedepartementet, som medisinske selskaper eller forskergrupper, "sa Julio Agredano President i foreningen "brems på Ictus".

Ictus rom dannes til en kvartalssyklus dager. De påstås å være en møteplass, en åpen dialog og utveksling av kunnskap og erfaring på slaget plass.

Den Hovedmålene som oppstår er:

  1. Fremme forebyggelse av denne sykdommen gjennom informasjon, bevissthet og bevissthet i samfunnet.
  2. Support helsetjenester, medisinske foreninger, institusjoner, forskningssentre, vitenskapelige samfunnet og profesjonelle grupper som er interessert i alle felt av hjerneslag.
  3. Påvirkning av forbedring av livskvaliteten av pasienter og deres familier.

Agredano forklarer noe av initiativ som de blir utført, for eksempel

  • Heroes hjemme: ideen er å utdanne barn til eldre. "Vi kommer til høyskoler eller institutter og snakke om helse for sendingen. Dette prosjektet søker barn bevisstgjøring i eldre Som er en annen form for forebyggelse og kontroll å være i stand til å oppdage og handle raskt, "sier Julio Agredano. Han legger til at de vil gjøre gjennom spill og spørsmål.
  • I selskaper Medarbeider gå til miljøet. President i Association angir at innen menneskelige ressurser, "er en kommunikasjonsstrategi "Med ansatte. "Vi bruker den ansatte til å være Ambassadør for miljøet både selskapet og familien. selskapet er også sett på som en ressurs og trans agent for samfunnet, "sier han.

"Space hjerneslag er et kall til handling, den Ideer og kreativitet å oppnå det felles mål er slette dramaet som representerer slag i samfunnet Noen sier det er umulig, sletter vi IM, og gjøre det skje. La oss sette innsatsen for å prøve det også, "Agredano setning i juli.

Trenger: multiplikatoreffekt

For hans del, Dr María Alonso de Leciñana Koordinator for forskergruppa for cerebrovaskulære sykdommer SEN fremhever betydningen av hurtigvirkende for å sikre at virkningen av disse sykdommer på befolkningen reduksjon, understreker at den eneste måten å oppnå dette på er gjennom et nært forhold mellom alle aktørene i systemet.

"Vi må informere befolkningen og oppnå påvirke holdningen til folk for denne sykdommen, slik at de har nødvendig kunnskap om de krever umiddelbar oppmerksomhet. I tillegg har de i samsvar med behandling anbefalinger for forebyggelse og behandling Og sikkert distribuert til helsemyndighetene behovet for å iverksette tiltak for å sikre at hele befolkningen er godt tjent "avslutter Leciñana.

Dette prosjektet oppstår fra behovet for å skape en multiplikator effekt i samfunnet som gjør slag mer og bedre kjent patologi. For å gjøre dette, brems Ictus ønsker å bli vurdert opp og lede arbeidet med å nå de sosial- og helse transformasjon.

Hvis du ønsker å vite hver eneste detalj av denne sykdommen Klikk her.