Studiene viser at vin bedrer symptomer på diabetes

Studiene viser at vin bedrer symptomer på diabetes

Undersøkelsene viser at vin bedrer symptomer på diabetes

LOGROÑO / Efe / rEBECA PALACIOS Torsdag 16.02.2017

President i Den internasjonale kongressen "Vin og helse" (Wine and Health), Rosa María Lamuela, sier studier tyder på at moderat vin forbruket øker glukosemetabolismen og øker gode kolesterolet (HDL) hos pasienter med diabetes

Andre nyheter

  • Vin i Middelhavet kosthold og hjerte-
  • fordeler. Drikker mellom to og syv glass vin i uken, advarer mot depresjon

Lamuela gjorde bemerkninger til Efe i begynnelsen av kongressen, som arrangeres for første gang i Spania og møter i dag og i morgen i Logroño mer enn 200 spesialister, eksperter i forskning på vin og ernæring, som vil presentere de nyeste vitenskapelige studier på effekter av vin på helse.

Legen er medlem av Avdeling for ernæringsvitenskap, matvitenskap og matdepartementet ved Fakultet for farmasi ved Universitetet i Barcelona.

Han sa vin polyfenoler, som finnes i de fleste rødviner, men hvite og rosa i mindre grad, er gunstig for sin beskyttende effekt i forhold til diabetes, som har vært registrert i nyere forskning på denne sykdommen.

Under kongressen, og bringer sammen verdens eksperter innen medisin, ernæring, kosthold og ernæring, også vil vise at "det er ingen studie som viser at vin forbruk fetende" ifølge Lamuela til som er sikkert at "er alkohol og har ingen kalorier", men "det er ingen sammenheng mellom vektøkning og vin."

Han sa at han alltid må være en "moderat drikking" vin, som er satt til to drinker per dag for menn og en for kvinner på de fleste, helst i løpet av matinntak, mer fornuftig på middag, og aldri bli overvunnet de fire kopper tatt en gang.

Eksperten understreket at for alle de gunstige effektene av vin må følge en Middelhavsdietten.

"Menneskekroppen er en svært kompleks og svært spesiell levende vesen som ikke responderer som en maskin som måler kalorier," sa han, så han bestemte at bare vin kan skylde vektøkning.

Blant disse gunstige virkninger av moderat forbruk av vin nevnte forebyggelse av nevrodegenerative sykdommer slik som Alzheimers; og også den har prebiotiske egenskaper fordi det fremmer en sunn mikrofloraen i tarmen, eller bakterieflora.

I denne forbindelse kongressen kom med hjerte-og hjertesykdom, som er den mest studerte faget og har størst vitenskapelig grunnlag er også analysert.

Denne legen husket at vin spiller en kardio rolle, er en antioksidant og anti-inflammatorisk, slik at du får til å anbefale moderat forbruk på kvelden til pasienter som har lidd et hjerteinfarkt eller angina pectoris, så hjelper det de er bedre .

I tillegg moderat vindrikkere er 25 prosent lever lenger og lider mindre sykdom enn avholdsfolk eller stordrikkere, sa han.

Ifølge hans data de spanske kvinnene nyte en av de høyeste levealder i verden, men bare 25 prosent av dette økt levealder kan tilskrives vin, fungerer også middelhavsdietten, med inntak av olivenolje og frukt og friske grønnsaker.