Ta vare i ungdomsårene og ikke føler en "stygge andungen"

Ta vare i ungdomsårene og ikke føler en

Ta vare i ungdomsårene og ikke føler en "stygge andungen"

MADRID / EFE / MIRIAM MUÑOZ fredag ​​08.07.2015

I puberteten, den tiden da hormoner er opptatt av å bli voksen, trenger kroppen spesiell omsorg for å risikoen for akne, fedme, overflødig hår eller kroppslukt. Tips for ungdommen ikke en "stygge andungen"

følelse.

Andre nyheter

 • hjemmelagde oppskrifter å pleie ansiktet
 • Anti-aging kosmetikk, tregere tid

For noen uker siden snakket vi om jowls og øye poser som en av de viktigste estetiske traumer hos menn. Nå spiller vi komplekset, men fra perspektivet til ungdom.

Efesalud snakket med Myriam Yébenes og har produsert en liten guide for å være vakker i ungdomsårene, og for å forebygge fremtidige problemer estetisk. Beautician adresser i sin bok "Hvordan liker og som" tiden "ungdoms".

Acne

Det mest ettertraktet av tenåringer i estetiske barnehage er de som er relatert til akne og hudormer. Yébenes forklart som vises i de fleste tilfeller fordi tenåringer ikke vet hvor god rengjøring gjort.

Det er viktig fra unge til å bruke og ikke-fett melk eller rensing gels med en ansikts tonic akkurat som vi gjør rutiner som å vaske håret eller tenner.

Estetisk ekspert viser at tenåringer kan berøre noen granitt med skitne hender uten å være klar over det og kan spre smitte. Det samme kan skje hvis du har en veldig fet smell.

Når akne er alvorlig er det best å oppsøke en profesjonell for å løse dette problemet.

Ifølge Yébenes er hovedkomplikasjonen arrdannelse fordi etterhvert de er meget komplisert å fjerne. Normalt oppstår disse arrene fordi de ikke har tatt godt vare eller fordi de har utnyttet de granitter galt hjemme.

"I dag hvis det finnes behandlinger, fractional laser som fungerer, men det er mer smertefullt, det er komplisert og involverer mange økter og penger."

Hårfjerning

Puberteten markerer intensiteten ved utgangen av kroppshår og nye moter oppmuntre unge mennesker til å begynne å vokse tidligere i verden av voksing. Generelt, jo mer det bekymrer dem dette problemet er jenter, men gutter også sluttet denne omsorg.

Øyenbryn voksing er et aspekt som Yébenes husker med spesiell hengivenhet fordi ungdommen ønsker alltid hva som er det motsatte. "Jeg så at skolen gikk med begrensede øyenbryn og hva han ønsket var å barbere, barbering og barbere" detaljer.

"Vi må være svært forsiktig i dette området fordi han advarer du fjerner hårene og ikke lenger gå ut igjen. Også, hvis du tar for furet øynene kan miste sin skjønnhet. "

Myriam Yébenes forklarer grafisk i sin bok noen nyttige metoder for å lære hvordan du skal barbere øyenbrynene

 • Du kan tegne en linje fra neseboret til fødselen av øyenbryn hår og alt som er igjen på den ene siden du kan fjerne.
 • Man kan trekke en fra nesebor som passerer gjennom midten av øyet og ender i bue på øyenbrynet; Derfra kan du også ta bort noen hår.
 • Det øyenbrynene falle mye på sidene, og kan gi en følelse av tristhet for hva som er et annet område som kan fungere.

Men hvis du ønsker å endre mye formen på pannen din beste alternativet er å gå til en profesjonell senter for deg å forlate det som vi ønsker, og deretter hjemme er det bare å gjøre noen tilpasninger rengjøring.

Menn kan også følge alle disse tipsene, men de bør ikke barbere mye fordi finishen kan være veldig kunstig.

For ben, advarer Yébenes som det beste alternativet, den enkleste og mest varige er voks I ungdomstiden er det ikke tilrådelig å barbere med laser eller pulset lys.

Tenåringer bør også slippe bladene og riktige kremer men i unntakstilfeller kan være til stor hjelp.

Overvekt

Kosmetolog spesiell vekt på tenåringer bør ikke være behandlinger i estetisk medisin sentrum til slutt overvektig.

Det vesentlige er ikke besatt, "kanskje ikke ønsker å være ekstremt tynn". Hvis du spare mye vekt er gode råd at du tar kontakt med en spesialist og ikke å begå dumheter fordi kroppen reagerer svært raskt at alder.

Yébenes insisterer på at skjønnhetssalonger ikke kan selge behandlinger jenter mellom 1 mai og 20 år fordi de ikke trenger; så mye kan gjøres to eller tre økter når de har oppnådd sitt mål om å forbedre visse aspekter.

To av problemene er knyttet til overvekt cellulitter og strekkmerker.

 1. Cellulitt Det har mye å gjøre med saltinntaket og livsstil: "Jeg må bare se på kostholdet og gjør mye av sport".
 2. Striae For å forhindre at strekkmerker må være elastisk og hydrert for å forhindre vev pause. "Det er det samme som skjer når vi rive en gammel skjorte, er ofte lett ødelagt."
 • De første tegn som forteller deg et spor kan vises er kløende hud, så det beste alternativet er å holde seg hydrert mye.
 • Hvis du velger å bruke en stretch mark krem ​​ikke glem å bruke det på en god fuktighetskrem for å holde huden elastisk lenger timer.
 • Hvis strekkmerker er røde eller lilla kan elimineres nesten ett hundre prosent en skjønnhetssalong, men når er hvite disse mulighetene er redusert til det halve.

Svette

Beleiring av svette klær, våte hender og uutholdelig lukt. Dreven svetting på dette stadiet av livet er noe som kompleks mye tenåringer.

Yébenes bemerker at du må skille mellom armhulen svette og hender og føtter. Estetisk middel for overdreven svette er den Botulinumtoksin Behandling med botox som er ansatt i disse tre områdene, varer det for 8 eller 10 måneder og har bare å bekymre deg for at du gjør en god profesjonell.

Lever flekker

Når du er ung du ikke bryr deg om flekker på huden, men hvis de fortsetter eller synes Voksen ting vil endre seg. Noen av de retningslinjer som gir Yébenes å hindre at disse merkene forbli på huden din er som følger:

 • Hvis du har barbert dagen før er bedre ikke utsettes for sol og mye mindre uten å være beskyttet.
 • Hvis du har et blåmerke du må beskytte det området med særlig oppmerksomhet fordi du kan være et sted for livet.
 • Når du bade på stranden eller bassenget er det veldig lurt å bære termisk vann for å fjerne ansiktet, hals og bryst. Deretter kan du bruke kremen igjen.