De finner en terapi som kan forebygge og reversere aldring

De finner en terapi som kan forebygge og reversere aldring

Kampen mot tiden og mot de konsekvensene som passerer den forlater den fysiske er veldig karakteristisk for mennesker. Tjene som eksempel kosmetisk kirurgi eller kosmetisk tilgjengelig på markedet for å prøve å slette tegn på aldring. Nå, et team av australske forskere ved University of New South Wales, har tatt et steg videre i kampen for å finne en molekyl som kan bidra til å reversere aldringsprosessen Som det har blitt godt demonstrert i eksperimenter med mus.

Bare en uke etter under den nye behandlingen, kan celler fra gamle mus knapt skilles fra de av de yngre

gnagere.

Skriver avisen, publisert i tidsskriftet Vitenskap Forskere har funnet ut at metabolitt NAD + Til stede i alle kroppens celler, spiller en kritisk rolle i regenerering DNA En medfødt evne til celler som er redusert som vi slått år, derav tegn på aldring vises.

I forsøk utført på mus, antok forskerne en forløper, kalt NMN Som potensiert funksjon metabolitt, forbedre evnen derav når regenerere skadet ved stråling eller aldring DNA. Takket være denne behandlingen viste seg som bare en uke senere, cellene i gamle mus kunne knapt skilles fra de yngre gnagere.

Gitt suksessen av studien, humanforsøk De vil begynne innen seks måneder, og optimismen er slik at australske forskerne ikke har nølt med å si at denne forskningen nærmere enn noensinne å utvikle en trygg og effektiv behandling mot aldring Som kan være tilgjengelig i markedet før fem år dersom de menneskelige forsøk bekrefte det som ble observert i mus.

Hoved nyter godt av den nye antiaging terapi

Bortsett fra folk som ønsker å slette tegn på aldring, kan denne forskningen være gunstig for enkelte grupper, slik som de fagfolk som reiser med fly og konsekvent de mottar store mengder av stråling, eller Barn som overlever et barn kreft. Som nesten utelukkende de lider av en kronisk sykdom før de når 50 år.

Den NASA Det har også vist stor interesse for forskning fordi reise i verdensrommet astronauter lider akselerert av eksponering for stråling, noe som ville hindre lengre oppdrag som en mulig tur til Mars, som kan løses med denne type aldring behandlinger.