Tips for å kjøpe en dalma

Tips for å kjøpe en dalma

den dalma Det er en flott hund, men krever mye ansvar og engasjement av eierne. Så hvis du er en elsker av denne rasen, bør du vurdere flere aspekter før du gjør en bulk i hjemmet til denne slående og elegant dyr. Ett er å vite at du trenger investere mye tid på å gå det Du bør gjøre dette minst tre ganger om dagen og én utgang bør være minst en time.

Det er også viktig å merke seg at dette er en hund som selv om håret er kort og hard, pleier det å stadig falle og har hår alle deler av huset I tillegg til klærne, så det anbefales ikke at du har en dalmatiner hvis du er pysete om disse problemene, eller det er allergi i hjemmet.

Vanligvis meget aktiv Så det må være klart at når de er valper kan ødelegge odde sko eller sporadisk bitt, derav viktigheten av å huske møbler viktigheten av dem ut til gaten for å brenne all mulig energi igjen.

Så de er komfortable hjemme, er det ideelt å ha en hage plass, slik at de kan sole seg, noe de elsker, og hvor de kan leke og løpe uten å føle bur. Selv om du ikke har et stort hus, nok en gang, husker vi at hvis du gjør brenne nok energi på gaten, bør ikke føre til problemer hjemme, de er ganske hjemmekoselig og bosette seg å ligge på sofaen.Og er at hvis noe må ha klare dalmatinere er at, selv med en stor seng for dem, vil de alltid ønsker å ligge på din side, enten på sofaen eller på sengen. Derfor, hvis du ønsker å fange den vanen, er det viktig at reglene Marques dem fra svært liten.

Egenskapene som kreves Dalmatinere

Når utvide familien med en dalmatiner, hvis du ikke kan adoptere, er det mest tilrådelig kjøpe en profesjonell kennel. . Det er viktig at oppdretteren viser oss dokumentet som beviser at vår valp er fri for døvhet, en svært vanlig sykdom i denne type hund. Det er også viktig å vite at dalmatinere bør født uten flekker Ellers er de svært farget prøver, som ikke er vurdert som svært estetisk. Og vi må ikke glemme at flekkene kommer ut til dem fra den andre uken av livet, og disse vil vokse over tid.

Dalmatinere skal ha brun-sorte flekker eller lever Men aldri den samme hunden må presentere de to fargene. I tillegg bør flekkene være så symmetrisk som mulig, og ikke blandes med hverandre, det vil si, det må være avstand mellom hverandre. Øynene bør også være den samme tonen, og dette skal være mørk brun, aldri blå.

Den Prisen på en dalmatiner Det vil variere sterkt avhengig av hvor vi kjøper. Mens spesielt kan vi finne det for 200 euro, i faglige klekkerier prisen kan stige til 2.000 euro for noen få eksemplarer.