Tips for å holde en maur gården

Tips for å holde en maur gården

Med riktig omsorg, maur vanligvis ganske langlivede dyr "der dronningene har vokst til over 25 år av livet," sier han Guillermo Albert, biologi student og anerkjent glad i maur gårder Som en kuriositet. Men normalt for en arbeider er to til tre år, avhengig av art.

Har informasjon om behov De vaner og omsorg som det krever maur arter som vi vil holde kolonien er avgjørende; Derfor samler vi noen av de anbefalinger og råd av eksperter i avl maurene har tilbudt

  • Hjemme, kan maur være offer for visse midd og sopper Noe som ikke forekommer under naturlige forhold, fordi de har sine egne kontrollsystemer. Midd er vanskelig å løse når en pest har allerede dannet i reiret. Vi kan fjerne dem hvis de er plassert langs veggene i reiret ved å rense området, men det er mer komplisert hvis de er på maur som skadedyr, som vi anbefaler deg til en spesialist. I tilfelle av sopp, er den mest vanlige formen, og det er best å fjerne det berørte området.
  • Det er svært viktig at hvis Vi mater maur med insekter disse er frosset tidligere for å unngå en infisert av midd i reiret. Dette skjer fordi noen insekter bære midd, og deretter spredte seg til reirene.
  • For å gjøre en maurtue, favoritt materielle fans maur er metakrylat Fordi det gir maksimal synlighet. du kan også lage reir i andre materialer som Ytong eller gips.
  • Det er viktig å holde dem til en normal romtemperatur Og at gården ikke er direkte belyst av solen.
  • I tillegg har vi alltid holde en fuktighet kilde i reiret, uten å nå flom galleriene. Noen arter er mer motstandsdyktig enn andre av mangel på fuktighet, men som regel, med å ha et vått område alltid reir og har en innløp væske alltid er tilgjengelig, er det vanligvis tilstrekkelig.
  • Rens reir Maur er svært godt organisert og veldig rent insekter. Legemene og rester av organisk materiale som er tilbake i reirene ofte organisert i deponier (hauger av rester igjen i forskjellige deler av reiret). Hvis du kan få tilgang til disse batteriene, er det viktig å fjerne dem regelmessig.
  • Et godt nettverk plass å starte informasjon, svare på spørsmål, eller lære av andre amatører er Forum Den Marabunta Dette er et veldig aktivt forum, som består av fans til en verden av maur, der du kan finne mye informasjon og også der noen spørsmål om å heve maur er velkommen.
  • Å kjøpe alle typer materialer, bøker, maurslukere, maur og dronninger med få arbeidere, fant vi butikken referanse på dette feltet, Anthouse