Tips for å gjenkjenne en god hund tror.

Tips for å gjenkjenne en god hund tror.

carlos Alberto Gutiérrez, grunnlegger av Nutricionistadeperros.com, forteller oss at en hundemat "Jo færre korn og karbohydrater, jo bedre". Også han insisterer på at "den første seks til åtte ingredienser animalsk protein bør være", og legger til at "mer enn 95% av fôret på markedet er dårlig til svært dårlig kvalitet. Vi insisterer på noe veldig viktig: Uansett hvor godt fôret er uendelig mye mindre enn ferske og naturlige matvarer for hunder Anbefale noen som sporadisk mat, men grunnlaget for ernæring for en sunn hund er naturlige og ferske matvarer, mat hjemmefra, "sier ekspert canine ernæring

Gitt et valg en feed av alle som er i markedet, hva vi bør se etter på tag å gjenkjenne en god hund tror? I Spania har vi et problem fordi det er ingen spesifikk lovgivning som regulerer detaljert merking av fôr til hunder og katter. Merkevarer er ikke nødvendig å sette nøyaktig prosenter av hver av ingrediensene, men for å få et bedre inntrykk av kvaliteten på fôret, Vicky Ribes, grunnleggeren av Canis Training Vi foreslår at vi ser på følgende data:

  • Hva er det første ingrediens oppført. Vanligvis er det en ingrediens som har blitt brukt mer for å fremstille foret. Hvis du ris eller andre korn, vet at det tar mer ris enn kjøtt, og derfor er bedre kast den.
  • Betyr det "kylling" eller sette "kylling" til tørk? Bedre å la oss klart ledende kjøtt og innmat derfor ikke bør ideelt sett sette "kjøtt ...." For å sikre forbrukeren som er kjøtt, ikke byttet, som de har brukt.
  • Type fisk. I tilfelle av fisk, må du angi hva slags fisk har blitt brukt. Hvis du ikke setter det bedre å være på vakt.
  • Prosent av ingrediensene. Hvis du setter den prosentandel av hver av ingrediensene, er vi i hvert fall foran en ærlig merkevare. Og hvis andelen av kjøtt er mer enn 50%, så har vi et veldig godt fôr som fôrer hunden vår. De fleste feed "junk" ikke mindre enn 10% av kjøtt (og ofte, selv ikke kjøtt, men slakteavfall).
  • Bedre, frokostblandinger. Hvis den høyeste andelen frokostblanding er ris, tror jeg vi har minst én mindre dårlig inne som ideelt sett uten korn. Det er ideelt, men også den dyreste. Takket være internett, noe som letter tilgang til informasjon, flere og flere mennesker spør etter fôr korn-fri, og merker setter batteriene for å tilby forbrukerne kvalitet mat til rimelige priser.
  • Tenk stedet for kjøp av fôr. Den mest kjente av fôr, eller de som finnes hos veterinæren, merkevarer er ikke alltid den beste i kvalitet / pris forholdet. Disse merkene har noen markedsavdelinger og reklame kraftig og ofte sponser eller subsidiere universiteter og veterinærer eget utstyr og materialer som trengs for å utføre sitt yrke. Anbefaling av ekspert i hundetrening er å kjøpe fôr i dyrebutikker som eierne har en direkte sammenheng med leverandører og produsenter, og vet godt hånd ingredienser og resultatene av hver av foret de selger.