Behandling og pleie av hunden med Alzheimer

Behandling og pleie av hunden med Alzheimer

den behandling av hunder med s índrome kognitiv dysfunksjon. (SDC) Det er rettet mot redusere angst at de kan lide, og avta så langt som mulig i utviklingen av sykdommen, og at, som en nevrodegenerativ sykdom, er det ingen definitiv behandling for canine Alzheimers sykdom.

Den terapeutiske prosedyren må være en kombinasjon mellom adferdsmønstre De farmakoterapi Og bidraget av en god Diet og kosttilskudd Alltid stole på en korrekt diagnose og en foreløpig vurdering av alvorlighetsgraden av symptomene.

Atferds retningslinjer som er anbefalt for hunder med Alzheimer

Variasjonen av endringer i oppførsel og tiden det tar å manifestere dem hver pet er forskjellig, slik at mønstre av adferdsterapi De må være individualisert Men alle rettet mot å redusere angst og ubehag de forårsaker i hunden og dens eier Alzheimers.

Utvikle en daglig rutine Det gjør alle aktiviteter er mer forutsigbar og dyret føler seg mindre engstelig. I tillegg er det interessant berike deres miljø Gjennom interaktive spill, premier skjule eller gjøre kortere, men hyppigere turer. Disse retningslinjene å opprettholde kognitiv funksjon og bremse utviklingen av sykdommen.

du kan i tilfeller hvor senil hund utføre sine behov hjemme, øke antall utganger i utlandet, eller sette områder av huset der hvis jeg kan urinere eller avføring og belønne deg når du bruker dem. Hvis du har en tendens til å bli desorientert, er det nyttig legge til elementer for å veilede deg hjemme, for eksempel en annen lukt i alle rom, eller holde en klapperslange i lommen når du går en tur med ham.

Hos hunder med kognitiv dysfunksjon syndrom er det ofte sove-våkne syklus er forstyrret. For hjelpe deg hvile Vil dra nytte av dagslys timer for øvelser og spill som frarådes å gjøre det rett før leggetid, som det kunne opphisse ham mer. Vi skaper et behagelig miljø for hvile, med sin favoritt seng eller teppe, slik at bare et svakt lys og unngå støy når du nærmer sengetid. Lag en rutine er svært viktig og krever offer, men verdt det for å se våre beste venn mye lykkeligere i sin høye alder.

Farmakologisk behandling av kognitiv dysfunksjon-syndrom hos hunder

Best brukes til behandling av hunder med SDC legemidler er selegilin en monoamin-oksydase B-inhibitor, propentofyllin og en vasodilator. Fremdeles ikke kjent nøyaktig den virkningsmekanismen til Selegilin ved behandling av Alzheimers canine, men antas å virke som nevrobeskyttende, redusere produksjon av frie radikaler i hjernen, og opprettholde gode nivåer av dopamin og andre katekolaminer i den cerebrale cortex.

Den propentofyllin Det er et medikament som er godkjent for bruk hos hunder med SDC, som oppnår en økning av cerebral blodstrøm. For å behandle symptomer på angst og gjenopprette søvn sykluser kan bruke Melatonin De L-teanin Eller canine feromoner Disse stoffene bør bare brukes under tilsyn av veterinær.

Mat og kosttilskudd for hunder med CDS

Foruten å skape daglige rutiner, forbedre miljøet og bruke egnede medikamenter for behandling av Alzheimer hund, er det spesifikke dietter og kosttilskudd for å bidra til å forbedre hjernens funksjon. Således, mens noen godt kosthold for eldre hunder kan være egnet, har vi til rådighet dietter handel for å beskytte nervesystemet som inneholder fettsyrer, antioksidanter Eller L-karnitin

Kosttilskudd med omega-3 Gink g eller biloba og vitamin B6 og E Kan redusere celle degenerasjon og støtte nevronale funksjon, bedre symptomer. de er også gunstig for ledd, lever, nyrer eller kjæledyret ditt.