Tremens behandling delirium.

Tremens behandling delirium.

generelt omsorg for pasienter med hvilken som helst type d elirium Det er ansvaret til leger, både i sin innledende vurdering og behandling. legen kan senere, avhengig av klinisk bilde, be psykologisk evaluering komplementære, eller annen form for psykologisk intervensjon, idet sistnevnte er sjeldne i akutt behandling av d elirium t Rémens Rollen til psykiater vil være å diagnostisere og gi råd om behandling og pleie organisasjon påfølgende sykepleier under sykehusoppholdet. Delirium tremens behandling bør gjøres umiddelbart, etablere et regime av sammenhengende og fleksibel inngripen i løpet av en periode på flere dager. For å gjøre dette, pasienten må forbli angitt for å ha en medisinsk undersøkelse og regelmessig pleie.

Mens det er få studier på effekten av narkotika for delirium søkt generelt for delirium tremens eksisterer mer standardisert behandling for sin effektivitet. Denne behandlingen følger de generelle prinsipper for erstatning m eller ltivitamínica eller psykotrope På samme tid, og kombinerer det kontroll og styring av fysiske problemer som kan presentere pasienter (kardiovaskulær sykdom, infeksjoner eller hypotermi).

Generelt er Benzodiazepiner (anxiolytika) er behandling av valget for delirium tremens ansatt med tilstrekkelig normal dose til pasienten, for å hjelpe deg å kontrollere symptomer på tilbaketrekning. Gradvis være å redusere dosen av medikament over flere dager. En av de mest brukte alternative medikamenter er den clometiazol Selv om bruken bør være begrenset til behandling av pasienter med risiko for avhengighet og misbruk.

Når det gjelder familie de syke, de lever Delirium disconcertingly, så de trenger en tydelig forklaring på lidelsen å roe din egen angst, og som kan samarbeide betryggende og snu pasienten. Denne avklaring kan tilby lege, sykepleier eller psykolog.

Værvarslings tremens

delirium.

Takket være viktig teoretisk fundament og forskning som har mottatt denne og andre typer delirium, i de senere årene har det vært betydelig fremgang i behandling, forbedre sin prognose.

Dersom behandlingen utføres riktig, symptomene avtar gradvis i løpet av få dager. Imidlertid kan noen av symptomene på alkoholabstinens (endringer i humør, tretthet eller søvnløshet) vare i mange år, så det er vanlig å henvise pasienten til en psykologisk og psykiatrisk behandling. senere.