Sann eller usann

Sann eller usann

Sant eller usant

MADRID / EFE-REPORTAJES / CARMEN MARTÍN onsdag 10/04/2013

Til tross for den mengde av informasjon som er tilgjengelig om estetisk medisin, fremdeles tilholdssted gate legender tvil og misforståelser om fyllstoffer, mesotherapy eller botulinumtoksin. Det er på tide å løse

Du trenger ikke å være en ekspert for å vite at kosmetisk medisin fortsetter å føre til noen forvirring i samfunnet. Drs Sofia Cueto Ruiz y Mar Look, Klinikk for estetiske behandlinger Se + Cueto, Madrid, løst, sammen noen av de vanligste tvil og misforståelser.

  • Er det mulig å forynge lepper uten overdreven volum eller tap av naturlighet?

Heldigvis finnes det teknikker som kan gjenopprette den fleshiness av leppene i den grad at de har svekket over tid. Retusjert lepper er ikke å bære en munn "duck puffing" nå lasere og "peeling leger" klarer å redusere linjer og fornye huden uten å deformere munnen.

  • Har botulinum toxin brukes til å fylle eller legge til volum?

Botulinumtoksin er ikke et fyllstoff og ikke brukes til å gi volum, men er indisert for behandling av dynamiske rynker, som er forårsaket av ansiktsbevegelser, som er foran, i halen på øyenbrynet og mellom øyenbryn. Dette toksinet ikke på noen tilfeller risiko for lammelser hvis en nerve blir berørt.

  • Hvis en touch er dårlig er det alltid?

I dag er ikke sant, men i de tidlige stadiene av estetisk medisin var sant.Nåværende resorberbare og biokompatible fyllinger sikre at kroppen integrerer dem naturlig. Således kan effekten av infiltrasjon kan korrigeres og bedre.

  • Du kan eliminere akne merker?

Selvfølgelig kan du slette og gjenopprette en mye mer vanlig og selv glatt hud overflaten! Merker som oppstår etter en dyp akne er varierte og, avhengig av deres dybde, bør de være tilpasset behandlingsmetoder, blir mer eller mindre aggressiv. Men i alle fall, alltid åpenbare forbedringer og selv deres fullstendig forsvinning er oppnådd. I grunnere, bare med en "peeling" kjemisk. I det skarpeste (mektigste) ablativ laser brukes også.

  • Er det sant at etter behandling laser eller IPL flekker kan dukke opp igjen enda hardere?

For å unngå dette, er det viktig å diagnostisere godt naturen av flekken. Hvis de er solflekker, er lentigo typen laser responsen veldig bra og endelig. Men hvis det er en hormonell melasma -mancha kartet- formet, eller mørk hud, kan i seg selv være mulig rebound effekt eller forverring av situasjonen.

  • Hvorfor er flatterende touch-ups i noen mennesker og ikke andre?

Forskjellen i resultatene av den samme behandling ligger i den dyktighet av den som anvendes. Legen utfører behandlingen diagnose bør vite hva som er årsaken til hva pasienten ønsker å bli behandlet. Bare på denne måten naturlige resultater som forbedrer utseendet uten merkbar oppnås. Det har mye å gjøre estetisk følsomhet lege.

  • Er det noen injiserbare tjene til å stramme ubesatt?

I det siste har de kommet til å markedsføre en rekke produkter med hyaluronsyre basen uten å gi ekstra volum, fukter og strammer.Det har også utviklet en rekke stimulerende kollagen at holde og forsterke huden, genererer maskene holder det behandlede området skaper en løftende effekt. Vi kan si at disse produktene ikke er fylt opp, men holde i sjakk sagging.

  • Betyr "platerikt plasma" teknikken er mer sikker global anti-aging?

Det er veldig trygt og at, som infiltrasjon der plasma kommer fra pasientens eget blod, er risikoen for allergi er null. Men deres effektivitet til å behandle tegn på aldring er begrenset, helst kombinert med andre behandlinger.

  • Hva sier du til folk avhengige mekke?

Det er bare noen få tilfeller. Ideelt sett uten fokuserer for og ta vare på at tiden går mot ansiktet og kroppen, med den nye estetisk medisin kan repareres, men opprettholde harmoni og proporsjoner av fraksjonene, skal alltid oppgis.