Ultralyd for å stramme huden i ansiktet, halsen og brystet

Ultralyd for å stramme huden i ansiktet, halsen og brystet

Ultralydundersøkelser for å stramme huden i ansiktet, halsen og brystet

MADRID / EFE / GEMMA HERNÁNDEZ Torsdag 08.01.2015

Tar en puls hud slapphet er målet for Ultherapy, et system som benytter fokusert ultralyd for å forbedre huden fra innsiden; en behandling for de som ønsker å forebygge aldring ansikt, nakke eller hals uten å ty til nålene og skalpeller

Den estetisk medisin Det er alliert med ultralyd for å lindre symptomene på dashbord aldring l uten bruk av kirurgi. Disse lydene, hvis problemet ikke er merkbar for det menneskelige øret, ha evne til å handle i de dypere lag av huden.

Så gi nøkkelen teknologien som brukes til å løfte, stramme og tone huden, "alt uten å forårsake forstyrrelser i hudens overflate," sier Dr. Daniel Sands International Dermatology Clinic.

En ikke-invasiv behandling

De som søker forebygging eller korrigering av fallet i vevet i ansiktet og på halsen eller som ønsker å forbedre huden på halsen kan melde deg av denne prosedyren, sa spesialisten, som legger til at "det kan også brukes til å holde resultatene av et ansikt eller nakke lift".

Fra den internasjonale Dermatologisk Clinic sier det er en ideell for pasienter med moderat sagging prosedyre. Dens viktigste programmene er:

  • Stram kjeven og hals

  • Panne løft

  • Fjerning av rynker hals

  • Forbedre øyelokk poser

Forbedrer hudens innenfra

Resultatene av denne teknologien avledet fra kollagenstimulering naturlig; behandling, som kan utføres ved et hvilket som helst tidspunkt av året, opptrer i de dype lag av huden, hvor dette protein er evig bundet til ungdom; alt uten å berøre den overflatedel.

Den sakkyndige punkter største fordelen med denne teknikk at "fokusert ultralyd anvendes nå den optimale oppvarmingstemperatur på huden, noe som stimulerer produksjonen av nye kollagenfibre."

Legger, er den eneste ikke-invasiv teknikk godkjent av Food and Drug Administration of for ikke-kirurgisk løfting ansikt og hals USA (FDA), nådde dybder på 4,5 mm i de behandlede vev, et faktum som ikke kan bli andre teknologier.

Behandling

  • Betyr det produserer smerte? Men krever ikke narkose og kan forårsake ubehag utholdelig når ultralydenergi frigjøres, det er midlertidig, og indikerer at kollagenproduksjonen har begynt.
  • Hvor lenge er hver økt? Varigheten avhenger av området som skal behandles, og vanligvis er vanligvis mellom 30 og 60 minutter
  • Hvor ofte økter skje? Vanligvis nok til ett møte per år, men i teorien kan gjentas hver 3. måned.
  • Hva fra noen økter kan du se effekter? "Etter at den første sesjon resultatene er synlige, og opptrer gradvis i løpet av de neste 3 til 4 måneder etter behandling," sa Arenas. Gradvis, fornyer huden kollagen og erstatter den med en ny og mer elastisk.

Men fra den internasjonale Dermatologisk Clinic advarer om at "resultatene er ikke spektakulær, ikke erstatte kirurgi", men mislykkes i å forbedre slapp hud invasivt.

Etter behandling

Dette systemet gjør det mulig for pasienten å umiddelbart gjenoppta normal aktivitet, de mest vanlige bivirkningene som kan forekomme er rødhet i huden for noen timer, hevelse eller prikking.

Ingen spesiell behandling er nødvendig etter behandling, sier Dr. Arenas, som sier: "Noen mennesker kan vise en liten hevelse i det behandlede området for 24 eller 48 påfølgende timer, noe som ga spontant"; i disse tilfellene ikke tilrådelig å praktisere intens fysisk trening eller gjennomgå varmekilder.

Mindre vanlige bivirkninger er utseendet av små blåmerker eller mangel på sensitivitet, alle milde og forsvinner over tid.

For folk som er vant til denne behandlingen daglig makeup utgjør ingen hinder, siden det behandlede området kan gjøre opp like etter en session; som nevnt av Dr. Arenas "energien som frigjøres ved enheten er rettet mot de dype lag av huden og ikke på overflaten."