Influensa skutt i svangerskapspenger det ufødte barnet

Influensa skutt i svangerskapspenger det ufødte barnet

Influensa vaksine beskytter både Gravid kvinne Og dens fremtid Baby Mot viruset som forårsaker infeksjonssykdommer, og er helt ufarlig, som bekreftet ved en ny undersøkelse av forskere ved Kaiser Permanente Medical Center Oakland (USA), i hvilket også har vist seg at Det er ingen sammenheng mellom influensa under svangerskapet, eller vaksinasjon i den andre eller tredje trimester av svangerskapet, og risikoen for at barnet vil utvikle en autisme spektrum lidelse (ASD).

Vaksinering av gravide kvinner mot influensa reduserer 70% tilfeller av infeksjon og 80% antall sykehusinnleggelser for denne sykdommen hos spedbarn mindre enn seks måneder

Vaksinering av gravide kvinner mot influensa reduserer 70% tilfeller av infeksjon og 80% antall sykehusinnleggelser for denne sykdommen hos spedbarn mindre enn seks måneder, hvilket viser den preventiv effekt dette tiltaket, og det er svært viktig for helsen til barn, fordi de ikke kan bli vaksinert før de er seks år gammel.

Forskerne ønsket å bekrefte igjen at ingen sammenheng mellom influensavaksine og økt risiko for Autisme Og for dette analyserte de 196,929 barn født mellom 2000 og 2010, 45 231 av dem ble vaksinert mens de var i mors liv. Ifølge studien, som er publisert i JAMA Pediatrics Om 1400 av disse kvinnene ble smittet med influensa, og 1,6% av barn (3101) ble diagnostisert med en ASD.

Ifølge resultatene, forskerne konkludere med at det ikke kan etablere en relasjon mellom det å bli vaksinert for influensa under graviditet og barnet har en økt risiko for autisme. Ousseny Zerbo, direktør for studien, forklarte at selv om deres funn synes å vise en svak økning i sannsynligheten for å utvikle ASD hos barn av kvinner som ble vaksinert for influensa i løpet av første trimester av svangerskapet, når den statistiske korreksjon multikomponent, foreningen var ikke signifikant.