Jordbær varianter og karakteristika

Jordbær varianter og karakteristika

den jordbær De tilhører familien Rosaceae og slekten av Fragarias For tiden er det mange varianter av rød frukt, noen eksperter snakke om mer enn tusen.

I Spania Jordbærtypen Det vanligste er kjent FRESON av Huelva for det er i disse landene der 90% av jordbær dyrket i Spania. Selv om ulike varianter i dette området er også produsert. Noen eksperter forenkle klassifisering av frukt i tre hovedgrupper:

 • Fresita Forest

  Mest karakteristiske ved denne type jordbær er intens og søt smak. Alpine varianter, som krever en lang periode med fruktsettingen er inkludert i denne gruppe, slik som Yellow Wonder eller Baron Solemacher Blant andre.

 • jordbær dyrket

  Denne type jordbær har en overlegen størrelse i forhold til de markjordbær, men sin smak og aroma anses av lavere kvalitet.

 • FRESON

  Det er den vanligste variasjon i Spania. Faktisk nesten 90% av den avtalen vi har funnet i frukt butikker er jordbær, ikke jordbær. Den FRESON er større, har et hjerte form, og er lyse rødt. Det smaker godt og prisen er rimelig. Denne variasjonen kan hentes fra to forskjellige arter, både av amerikansk opprinnelse:

  Av de arter som er kjent som Fragaria virginiana en type FRESON ( Lite Scarlet ) som vanligvis brukes for å lage syltetøy dyrkes.

  Andre arter, kjent som Fragaria chiloensis En hvitaktig rosa jordbær og ananas smak med litt oppnås. De fleste fresones som finnes i frukt butikker finnes varianter (laget av hybridisering) av denne arten.