Hva er burpees, hvordan du utfører og helsemessige fordeler

Hva er burpees, hvordan du utfører og helsemessige fordeler

i begynnelsen av 30-tallet den amerikanske hæren utviklet en aktivitet for å øke styrke og muskel og hjertestyrken av sine soldater. Det var burpees En høy-intensitet sedvanlig i CrossFit eller HIIT rutiner, men du kan trene hjemme fordi den ikke krever noen spesiell sportsutstyr for klassisk variant.

Hvordan å gjøre det bra burpees

Men hva er egentlig en Burpee? Verónica Torrente, leder av gym Body Factory Madrid Clara del Rey forklarer hvordan du gjør det "Starte fra den vertikale stilling, sitte på huk ned for hånd og støtte på bakken fullstendig; bringe begge føttene samtidig hoppet tilbake for å sette oss i en horisontal posisjon; gjøre en bakgrunns (bøying) rekker til berøre bakken med brystet; tilbake til horisontal stilling -a initiering av background-; med et sprang fremover å sette føttene opp i hendene og opp til den vertikale; og avslutt med litt hopp slapping bak hodet. "

Vi står overfor "en komplett øvelse der arbeidskraft, motstand og koordinering I tillegg til å være sterkt anbefalt på hjerte-nivå "sa Verónica Torrente, som understreket at" det finnes ulike nivåer avhengig av den fysiske tilstanden til personen; derfor er det en øvelse som kan utføre nesten alle".Og det er at selv om crossfit er svært krevende, kan burpees være et godt alternativ for personer med moderat fysisk nivå, men, ja, bør starte med et lavt antall repetisjoner.

Denne serien av bevegelser gjør nesten alle musklene arbeider. "De fleste musklene i kroppen, hovedsakelig bryst, armer, quadriceps, kalver, mage og rumpe er underforstått" forklarer eksperten. Og i hver repetisjon øvelser trene både nedre og øvre, så det er ansett som et nesten komplett trening.

Burpees fordeler for din helse

Utføre burpees er et høy-intensitet aktivitet som øker styrke og utholdenhet, og tilveiebringer også andre helsemessige fordeler som praktiserer dem

  • Det er en ideell for slanking trening. og få en kropp tidoblet. Det er anslått at tog burpees kan brenne mellom 40% og 60% mer fett enn vanlig trening for å forbedre muskelkraft. I tillegg, som er et høy-intensitet, øker forbrenningen og kaloriforbruk der i forbindelse med det, selv flere timer etter at ingen avsluttes.
  • Det er en øvelse som tvunget til å arbeide på hele kroppen (Skuldre, armer, bryst, mage, setemuskler, quadriceps femoris ...). Fordi ikke noen kroppsdeler enn andre spesielt utviklet, er det ikke nødvendig å kompensere for andre øvelser.
  • Er kraftkapasitet Anaerob når de utføres ved høy intensitet, som hjerte- og lungeresistens forbedres.
  • Den koordinering også forbedret, siden øvelsen mange muskelgrupper samtidig fører nødvendigvis lære å arbeide med dem sammen, for å gjøre det raskere og mer effektiv måte hver gang.