Hvilken et skum valse

Hvilken et skum valse

Ønsker du å endre planen litt trening for å forbedre sine fordeler? klassiske manualer, kettlebells eller fitballs (gigantiske baller for Pilates) er noen av de vanligste stedene for å fullføre en øvelse, en liste som i nyere tid blir med skum valser En slags ruller både kan utfylle opplæring og hjelp i behandling av skader på grunn av myofascial utgivelse, fordi med det ulike deler av konseptet eller muskulatur arbeid.

Den skum valse Som det er helt fast skum eller gummi, men polstret for å tillate at lageret uten å bryte sammen, den hviler på bakken og er den person som glir langs støttelegemet på rullen og som sin egen vekt som utøver et trykk mot apparat. Således er færre fotfeste på bakken (vanligvis ben og armer) som anvendes, desto større er trykket som utøves av rullen på hvem som bruker den. Derfor måler det trykket som er støttet i kroppen, siden det aldri skal være smertefullt (med unntak av noe utholdelig når det gjelder å komme seg fra skade) veldig godt.

Selv om utgangspunktet det brukes bare som skade gjenvinningsteknikk Er for tiden mye brukt som en annen del av øvelser som skum rullende praksis Det krever ikke mye tid, faktisk aldri mer enn 20 minutter, og som ville gjøre det over hele kroppen, men sjelden alle musklene samtidig trener.

Rulling av skum er vanligvis arbeider både før utbruddet av fysisk aktivitet for å fremstille muskel; i kul å slappe av og strekke musklene; og fri til å aktivere og kutte dager utvinning perioden og behandle skader eller muskelproblemer.

Hva er hensikten med skum rulle

Med skum rullende er arbeider fascia (Tissue som beskytter kroppen) og muskulatur gir betydelige forbedringer i gjenvinning og i forberedelse for fysisk aktivitet. Alt dette er fordi massasje trenge inn i forskjellige lag av muskelen som aktiverer og fjerner spenninger.

På den annen side, får skummet valsen styrke musklene takket være massasje brukes på dypt muskelvev.

I tillegg til skum rulle som et terapeutisk teknikk arbeide på triggerpunkter for myofasciell frigivelse ved hjelp av det til er også brukt. eliminere eller redusere smerte og mobilitet av de berørte områdene er oppnådd. Triggerpunkter ligger stramt bånd mer fortykket som finnes i muskelfibrer, som likner et riskorn der utøves et trykk for å lindre smerte. Ikke glem at skummet rulle som en helbredende metoden er ikke en erstatning for en lege eller fysioterapeut, men et supplement som skal tidligere undervist av en spesialist.