Hva er den runde boccia og hvorfor er det ideelt for eldre

Hva er den runde boccia og hvorfor er det ideelt for eldre

når vi snakker om petanque kommer raskt til tankene en gruppe eldre samlet i en park på en sand overflate og en metall kulelager. Dette er en Spillet populære, allerede de praktiseres av de gamle romerne, men aldri av moten, og tilfeldighet eller kausalitet, vanligvis praktiserer de voksne i familien.

Hans Reglene De er veldig enkle. To lag av ett, to eller tre personer bør kaste metall baller slik at de forblir så nært som mulig til bowlinghall, et lite tre ball som ble kastet for å starte spillet. Det laget som har klart å plassere sin ball nærmere jack, og score flere poeng hvis resten av teamet baller hans er også de som er nærmere til bowling i forhold til motstanderlaget.

Hvorfor petanque er ideell for eldre

voksne.

På grunn av enkelheten i sine regler og den redusert fysisk innsats. som betyr praksis, er det et spill som har en høy aksept hos eldre. Den Hensikten er evnen til mer krav petanque, men ikke en uunnværlig forutsetning for å nyte aktivitet fordi det er også et spill av strategi og Konsentrasjonen

Mens et spill kan være lang, noe som betyr at spillerne bruke litt tid på å stå rettssaken ikke spilt, slik at du kan pause for å hvile, eller vente sittende inntil tur til å spille kommer.

Det eneste problemet som kan bringe runde boccia er kjøre en dårlig gest lutende å fange ballen, kaste eller på grunn av repeterende bevegelser utføres, noe som kan unngås med en god varm og omfavner riktig stilling på tidspunktet for henrettelsen.