Hva er Moringa og aktive prinsipper.

Hva er Moringa og aktive prinsipper.

som har reist Øst-Afrika eller India, og selv de som har jobbet som samarbeider NGO eller agronomer i disse landene vil trolig har hørt om moringa Som mange steder er det kjent som mirakel treet for det brede spekter av bruksområder og dyder tilskrevet ham.

Den moringa eller moringa -as han er kjent i Latin-Amerika-er et familietre av moringáceas, rask vekst, som har vært dyrket i hele buen subtropisk verden, fra Sørøst-Asia og Filippinene, til Sentral- og Sør-Amerika, til Øst-Afrika og sørlige (Etiopia, Kenya, Malawi, etc.).

Det er åpenbart som en ekstraordinære kilde næringsstoffer Spesielt protein, vitaminer og mineraler, som kan tjene til å lindre noen av de ernæringsmessige behovene til befolkninger i enkelte utviklingsland står i fare for underernæring. Også kjent for sitt enorme potensial som naturmedisin Og som energi- og proteininntak for folk og fe, og dermed dens dyrking har blitt mer utbredt i mange land som en strategi for flere næringsstoffer og fornybare ressurser til en urettferdig fattige befolkninger.

I dag er det mulig å finne i helsekost og kosttilskudd anlegg, men også i bestillinger over Internett, en interessant variasjon av moringa naturprodukter som inneholder Og på den annen side, er kilder hvor dydene av dette treet i nettverket, eller i ulike vitenskapelig, informative eller reklame publikasjoner, rapporter, inkludert FAO av dette, blir stor Extol.

Hvordan er og hvor er Moringa

Moringa oleifera (Moringa)

Den Moringa oleifera (Moringa), og beslektede arter, trær er beskjeden høyde, på mellom 5 og 12 meter høy, oppreist trunk, pyramideformet eller konisk beger, og komposittplater, oval brosjyrer. Blomstene er veldig prangende, langstrakte kronblad, elfenben hvite og gule pollenbærere. Fruktene er sikkert stor, langstrakt opp til 40 cm lang, flikete kapselform, som ligner en trommel stokker, derav en av sine mest berømte navn, trommestikke treet (Drum stick).

Det er opprinnelig fra Nord-India Bangladesh, ved foten av Himalaya, Pakistan og Nepal, selv om noen kilder fokusere sin barneseng i den indiske delen av Kerala. Mellom-Amerika ble introdusert på begynnelsen av 20-årene av forrige århundre som en dekorativ treet, og produsere gjerder som beskytter avlinger. Vi fant Moringa dyrking i Mexico, Honduras, Nicaragua, El Salvador og Vestindia. Det er en tøff og svært tilpasningsdyktig tre som tåler fuktig klima rundt tropene, og fjell miljøer seg til 1800 meter. I Øst-Afrika vokser det beslektet arter. Moringa stenopetala Også benyttes som mat og fodder.

Aktive stoffer moringa

Moringa frukt, bark, blomster og tre dra nytte, men til medisinske formål er bladene og frø, jo mer verdifull din del.

Den aktive ingredienser av moringa at tilveiebringe den med et medisinsk og kurativ viktighet er som følger:

  • Flavonoider såsom kaempferol, rutin og quercetin; stoffer med en høy verdi antioksidant, viktig for kardiovaskulær helse og immunsystemet.
  • klorogensyre, et stoff som gjør det mulig for planten å svare på miljøstress, og fungerer som en antioksidant og anti-inflammatorisk.
  • Polyfenoler, vanillyl, ferulinsyre, melilotic, antioksidant, anti-inflammatoriske og antiseptisk aktivitet syrer.
  • Askorbinsyre (vitamin C).
  • Vitaminene A, E og gruppe B.
  • Mineralsalter (kalium, kalsium, jern, magnesium, sink).
  • umettede fettsyrer i frø (oljesyre).
  • Proteiner (i frukter og frø, mellom 47 og 60 vekt%).
  • Aminosyrer, inneholder Moringa opptil 18 av de 20 viktig for helsen.