Hva trail running

Hva trail running

en av de tingene som har en tendens til å ta motet fra de som praktiserer løping er at det kommer et punkt hvor stedene å kjøre, tidsplaner, folk med hvem du krysser, og til og med trening i seg selv, er vesentlig lignende. Det kan være tid til å utvikle seg til mer kompliserte og krevende aktiviteter, for eksempel løype som går En sport som også er egnet for folk som praktiserer fotturer, men ønsker å utvikle seg fysisk kombinere gang med andre som kjører parter.

I henhold til International Trail Running Association ( ITRA For sin akronym på engelsk), er trail running "en footrace i et naturlig miljø (fjell, skog, sletter, etc.), med et minimum av asfalterte veier eller asfaltert ( som ikke bør overstige 20%). " I tillegg kan terrenget variere: stier i skogen, enkel smuss eller støv, stener, eller en hvilken som helst overflate som er i naturen, og som kan kjøres.

Egen ITRA klassifiseres i fire på typer løype som går avhengig av avstanden

  1. Sti De hvor mindre enn 42 kilometer kjøre og er de mest vanlige.

  2. Trail ultra medium Disse løpene varierer mellom 42 og 69 kilometer.

  3. Trail ultra long eller sti L Brukes når løpene spenner mellom 70 og 99 kilometer.

  4. Ultra Trail XLong eller XL sti Alle de fra 100 kilometer.

Trail løpeteknikk i

The trail running har to Viktigste forskjellene med løpende Den vekst og fall, som vil være mer tilgjengelig og trygg med riktig teknikk.

I tilfellet med økninger stammen bør gjennomføres så oppreist som mulig for å lette pusting. På den annen side, fotavtrykk gitt foten gir oss større hastighet. Ikke praktisk obcecarse med lange løp, siden noen ganger helling av bakkene er stort og bør begrenses til å gå, og dermed markere et taktskifte.

Hver megler har sine skikker. Mens noen foretrekker store langsomme skritt, andre høyere tråkkfrekvens med kortere skritt. Når økningen er meget lang, er det hensiktsmessig alternativ begge deler, i likhet med bruken av stokker kan bidra til å holde tritt, og leggen forsøk på å fordele armer.

På den annen side, i Downs sti kjører med uregelmessig jord, må også trå mellomfoten. Således hælen, som er beheftet med flere frigjøres, og risikoen for skader blir redusert. Når veien er meget uregelmessig det er å foretrekke å ta små skritt, selv om raske og store fremskritt medfører mindre kontroll legeme. Armene er gode garantister for balanse, så det er viktig at hvis du kjører uten staver, ha dem klare til å nivelarte i perioder med rask nedstigning. Hvis du bruker pinner, vil du være svært nyttig både for å dempe fallet og lider færre skjøter for å opprettholde balanse.

Respirasjon er viktig også på nedoverbakker. Noen ganger er det ikke betaler mye oppmerksomhet fordi den bare søker å "gjenopprette oksygen" etter innsatsen av klatre, men vi må opprettholde riktig pust rate.