Hva er den negative selvfølelsen og hvilke konsekvenser

Hva er den negative selvfølelsen og hvilke konsekvenser

sier et ordtak " Sjekk dine tanker, for de blir dine ord. Sjekk dine ord, for de blir dine handlinger. Sjekk dine handlinger, for de blir dine vaner. Sjekk dine vaner, for de blir din skjebne " Selvfølelsen eller indre selvfølelsen negativ Det gjør oss drukne i våre problemer, noe som gjør dem større enn de er. Det er derfor vi må lære å håndtere denne indre samtalen konstruktivt styre våre følelser og handlinger mot å nå våre mål.

Jeg kommer til å be deg om å tenke, hvor mange ganger har du handlet i henhold til hva du fryktet det skje? Vil du være i stand til å bringe tankene noen av de situasjonene hvor du var allerede trist før du mister noe du forvente å tape? Og mest vanlig, men likevel ... Hvor mange ganger har du opprørt selv tilskriver oppførselen til en annen for hans onde hensikter? Jeg vedder på at tankene dine er ikke bare én, men flere svar på hvert av disse spørsmålene. Dette er fordi våre sinn har en høy effekt over vår atferd og følelser

Uttrykket 'Kognitiv innhold 'Vi viser til våre tanker, tolkninger, forventninger og intern selvfølelsen. Alt dette kan vises i form av verbalise eller setninger og bilder. Når disse tanker eller selvfølelsen er negative, dramatisk og ugjendrivelige (kan ikke kontrast), den vår tolkning av virkeligheten Du kan bli forvrengt Som gir opphav til følelser og måter å håndtere mistilpasset til den faktiske situasjonen som utløser.

Negative konsekvenser

indre dialog.

Ha en indre selvfølelsen negativ Det ville være bare en smakssak, om ikke fordi dette kan ha en betydelig negativ innvirkning på våre liv, spesielt i de erfarne følelser og atferd som vi gjennomfører. Dette er fordi det er en sterk sammenheng mellom hvordan vi tenker (eller vi si), hvordan vi føler og hvordan vi oppfører oss.

Det er en nær sammenheng mellom våre tanker og følelser. Så mye, mener at kognitiv psykologi som våre tanker, selvfølelsen og forventninger bestemmer våre følelsesmessige tilstander. I sin tur, følelser er det som driver vår atferd. Derfor kan en utilbørlig tanke om den situasjonen vi har opplevd gi opphav intense følelsesmessige reaksjoner noe som vil resultere i en upassende oppførsel for situasjonen skal møtes.

I sin tur, gjør en ineffektiv atferd våre negative tanker betoning, som fører til ulike negative følelser som stammer fra en negativ selvfølelsen. Et eksempel er den Angst (Associated med truende eller selvfølelsen fokusert på farene), den tristhet (Associated med selvfølelsen fokusert på tap eller hva jeg kunne ha), den utsette (Associated med selvfølelsen knyttet til alt som gikk galt på grunn av en dårlig inngripen fra min side, eller mangel på sådan), er Anger (Associated med selvfølelsen fokusert på alt som blokkerer mine mål eller bryter mine personlige rettigheter) og Skam (Associated med selvfølelsen fokusert på min manglende evne til å gjøre noe du bør vite hvordan).

Det er ikke rart, derfor, at indre assosiasjon mellom en negativ selvfølelsen og emosjonelle forandringer. slik som angst, depresjon og problemer i sosiale relasjoner, har en betydelig innvirkning på dagliglivet til den enkelte, og dermed oppnå positiv eller konstruktiv indre selvfølelsen er viktig å være i stand til å møte verden på en måte effektive.