Fertiliteten hos kvinner som stuper fra 35

Fertiliteten hos kvinner som stuper fra 35

Kvinners fruktbarhet stuper fra 35 år

BILBAO / EFE / PILAR GONZÁLEZ Torsdag 05.11.2017

Fruktbarhet av kvinner stuper fra 35 år siden deres ovarial reserve, noe som er en million eggceller ved fødselen trettiårene holder seg på omtrent 100 000 siste, så sjansene for å bli gravid reduseres signifikant

Andre nyheter

  • Du ønsker å være mor og fryse eggene? Past 35 du er sent
  • 8 ting som påvirker fruktbarheten

De har advart i dag i Bilbao spesialister som deltar på VII International Congress of Valencia Infertilitet Institute (IVI) hvor blant andre problemer, vil ta opp nye teknikker for å fremme fruktbarhet.

Gitt den økende tendensen til å utsette morskap, eksperter i assistert reproduksjon, mintes at når kvinnen når puberteten, har ovarian reserve 400.000 oocytter, hvorav tilbringer nesten 1000 i hver menstruasjonssyklus.

Derfor, etter 35 år, er den ovarian reserve nå nesten "10 prosent av den totale og eggkvalitet er verre, og vi fant en 40 år gammel kvinne har bare gode egg for å bringe frem en barn uten reproduktive svikt og / eller kromosom "sier professor José Remohí, co-president og grunnlegger av IVI.

Forskere ved University of St. Andrews 3% spesifisert i ovarian reserve av disse kvinnene i førtiårene, sa.

Derfor bemerket det at "frysing" av ubefruktede egg når fortsatt ung er et tiltak som kan la en åpen dør til en sen morskap.

Bevare fruktbarheten hos kreft

pasienter.

Selv om sosial bruk er de fleste nå, må vi ikke glemme at vitrification (frysing) for å bevare fertilitet ble født til å bidra til å bevare fruktbarheten av kreftpasienter.

I denne forbindelse har VII kongressen i dag fungerte som et rammeverk for å presentere de siste fremskritt i barndommen kreftpasienter, da de ennå ikke har nådd reproduktiv alder.

Knyttet til overlevelse, fungerer det vitenskapelige samfunnet for å unngå eller redusere bivirkninger av kreftbehandling i fremtiden for disse pasientene.

De tilfellene så langt har en høyere suksessrate hos jenter enn hos gutter.

I disse konfigurasjoner, er den mest brukte teknikken ovarievev frysing, og "allerede oppnådd fødsler hos mødre som hadde kreft i sin nyfødte og bevart fruktbarhet. De er ikke i Spania, men håper på lignende "saker" uttalte Dr. Juan Antonio Garcia Velasco.

ovarie foryngelse

På den første dagen viste en undersøkelse utført av IVI i samarbeid med sykehuset La Fe, som er oppnådd i fire graviditeter pasienter som lider av for tidlig eggstokksvikt av eggstokkene foryngelse.

Dette er en av forskningen ledet av Professor Antonio Pellicer, co-president og grunnlegger av gruppen.

Etter hans mening "åpner en dør til håp" behandling til pasienter som ellers ikke hadde noe alternativ til gestate sine egne egg og ikke trenger å bruke egg donert av en annen kvinne.

Én teknikk som brukes for å oppnå eggstokk foryngelse blir utført ved bruk av benmarg stamceller.

Hva er oppnådd er at kroppen er ansvarlig for eggløsning, delvis reversert aldringsprosessen og aktivere sovende follikler, som ellers ville forbli i eggstokken uutviklet, selv ved hjelp av medikamenter.

Det syvende kongressen til IVI, som har blitt erklært av "medisinsk interesse" av Helsedepartementet, møter inntil 13 til mer enn tusen eksperter i reproduktiv medisin.